Опис
Основною перевагою цих тестораскаток є їх універсальність – підходять для будь-якого тесту. Ідеально справляються з розкочуванням тугогого тіста для чебуреків, хінкалій, пельменів, просфор, піци, а також для всіх видів локшини та іншого.
Ці тесторозкатки мають 2 швидкості. Працюють дуже тихо, тому можна використовувати в маленьких приміщеннях і відкритих кухнях.
Інші переваги електричних тестораскаток ЄС50:
- Продуктивність: здатність обробляти від 25 до 30 кг тіста на годину.
- Широкі вали: ширина валів становить 50 см, що дає змогу розкачувати тісто до 38 см завширшки.
- Регулювання товщини: товщина тіста регулюється в діапазоні від 0,7 до 20 мм за допомогою ручки з правою
- стороны. На замовлення можна виготовити модель із регулюванням до 30 мм, що підходить для виготовлення просфор.
- Точність параметрів: ручка регулює товщину тіста з кроком 0,5 мм, що забезпечує точність параметрів.
- Надійність механізмів: плавне обертання валів здійснюється мотор-редуктором і надійним ланцюгом.
- Простота в експлуатації: ця модель дуже легка у використанні та дуже надійна, що дає змогу неабияк заощаджувати час.
- Українське виробництво: завжди доступні запчастини, що забезпечують довговічність і надійність обладнання.
Ці тесторозкаткові машини чудово підходять для ресторанів, фастфудів, пекарень і виробничих цехов. Також дуже зручні для домашнього використання.
Ширина вала: | 500 мм |
Діаметр вала: | 60 мм |
Товщина тіста: | від 0,7 мм до 20 мм (30 мм на заказ) |
Крок регулювання товщини: | 0,5 мм |
Продуктивність: | 25-30 кг/год |
Потужність: | 250 Вт |
Напруга | 220 В |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Інформація для замовлення
- Ціна: 19 000 ₴